• Snabb leverans
  • Öppet 24/7
Priser inkl. moms

Fri årlig service

ÅRLIG SERVICE INGÅR!

Vid köp av sportcykel (Racer/Hybrider/MTB) hos Stenströms Cykel AB, ingår alltid en årlig service utan kostnad. Den består av yttre kontroll och justering av bromsar ,växlar, nav, vev- samt styrlager, hjulriktning och bedömning av cykelns allmänna skick. Justering ingår endast om delarna är köpta och monterade av personal på Stenströms Cykel. Så länge delarna är så fräscha att det går att justera så ingår detta i den årliga servicen. Slitagedelar som bromsklotsar, däck, slang m.m. och tillhörande verkstadsarbete debiteras.

VARFÖR ERBJUDER VI FRI ÅRLIG SERVICE?

Cykeln behöver regelbundet underhållas för att fungera länge, därför har vi efterjusteringsservice på alla våra sportcyklar.

PYSSLA OM DIN CYKEL HEMMA!

Om man tvättar och smörjer cykeln på hemmaplan också, slits komponenterna inte så fort, man förlänger livet på cykeln och totalkostnaden hålls nere. Hos Stenströms Cykel erbjuder vi för några hundralappar ett ”underhålls-kit” med bl.a. kedjetvätt, tvättmedel, borste och olja. Är man utrustad går det så mycket lättare att ta hand om det som annars är lite ”besvärligt”. Tillsyn på hemmaplan och den årliga servicen gör att du får många trevliga och bekymmerslösa mil på din cykel.

DEN STÖRSTA VINNAREN ÄR DU!

Vi säljer enbart cyklar ur premiumsegmentet och med den årliga servicen som ingår gör att du får de lägsta kilometerkostnaderna. Hög kvalitet och rätt underhåll ger nöjda kunder!

HUR FUNGERAR DET?

Boka tid!När du sedan lämnar in din cykel för service visar du upp ditt inköpsbevis. Väntetiderna är mycket kortare under icke högsäsong, försök därför att planera in din cykelservice under höst- och vinterperioden.

Leverantörer