• Snabb leverans
  • Öppet 24/7
Priser inkl. moms

Hjul

Lita på kolfiber

 

Förutom själva cykelramen finns det inget som påverkar cykelns kontroll och prestanda mer än hjulen. Det snabbaste, enklaste och effektivaste sättet att förbättra en cykels åkkvalitet är att uppgradera den med ett par MTB- eller racercykelhjul i kolfiber. 

Bontragers kolfiberhjul ger dig aerodynamiska fördelar ute på vägarna, gör terrängcykeln lättare och förbättrar dramatiskt svarsvilligheten – utan att du behöver offra hjulens styrka eller hållbarhet. 

Vi vill att du ska vara lika säker på att ha gjort ett bra köp som vi är säkra på att vår produkt håller yppersta kvalitet. Det är därför som kolfiberhjul säljs inklusive Carbon Care - lojalitetsprogrammet för kolfiberhjul. Villkoren för programmet är enkla. Om det ofattbart nog skulle hända att ett kolfiberhjul från Bontrager blir skadat under de första två åren som du äger det reparerar eller byter vi ut det kostnadsfritt. Vi erbjuder även fortsatt support efter två år från inköpsdatum genom ett kraftigt rabatterat pris för ombyggnad eller byte av ett skadat hjul. Denna fortsatta support vänder sig till den första ägaren av Bontragers kolfiberhjul oavsett inköpsdatum. Programmet omfattar Bontragers kolfiberhjul som har sålts monterat på cykel eller som eftermarknadshjul. Det gäller för den första ägaren och kostar inget extra.

Leverantörer