• Fraktfritt över 900kr
  • Snabb leverans
  • Öppet 24/7
Priser inkl. moms

Glasögon

SEEING IS BELIEVING
De skyddar dina mest värdefulla sinnen. De är så bekväma att använda att du ofta glömmer att du bär dem. De är så snygga så cykelkompisarna frågar var du fått tag på dem.

 
Den enskilt viktigaste egenskapen hos ett par Sportglasögon är att de ger skydd för dina ögon. Den böjda konturen på linsen skyddar mot vatten, smuts, damm, insekter och UV-strålar på ett sätt som inget vanligt par "solglasögon" någonsin kan. Alla BBB linser är tillverkade av slagtålig polykarbonat med 100% UV-skydd.

Skydd för ögonen är betydelsefullt, men det är även komfort och passform. BBB FaceComfort systemet garanterar bästa möjliga passform på varje ansikte. De flexibla skalmarna möjliggör en nästan perfekt passform på de flesta ansiktsformer. Ett anti-slip gummi på insidan av bågarna ser till att dina Sport-Glasögon kommer att stanna på plats även under de mest hårda ansträngningarna. För att dina glasögon skall sitta på rätt höjd på näsan har glasögonen en näsdel som är justerbar i sillikon eller gummi och finns på de flesta BBB Sport Glasögon. Materialet i bågarna är av Grilamid, ett lätt och flexibelt material som ger bra hållbarhet och hög komfort som gör att du knappt känner att du
bär glasögon.

BBB erbjuder olika alternativ beroende vilket ljus det är. För den ultimata mångsidigheten har BBB Sport Glasögon med Fotokromatiska (PH) linser. PH linsen anpassar sig automatiskt till förändrade ljusförhållanden. När solen är som ljusast är PH linser som mörkast. I svagt ljus eller på natten är linserna nästan klara. Och det bästa är att linsen anpassar sig nästan omedelbart.

Ett annat alternativ är Sport Glasögon med utbytbara linser. Beroende på ljus så kan du välja mellan: PZ (polaroid) linser, Spegel eller MLC linser. Linserna är lätta att byta, och kan köpas separat.
 
Har du haft på dig ett par ”billiga” solglasögon med böjda linser har du utan tvekan upplevt den förvrängda synen som blir med en så låg kvalitet. Denna visuella förvrängning beror på att linsen som används i billiga solglasögon inte är optiska, det kan vara ganska störande. Alla BBB Sport Glasögon har linser som är optiskt balanserade för att synen inte skall bli förvrängd.

 
Leverantörer